Benvinguts i benvingudes al nostre blog

dijous, 23 de desembre del 2010

bon nadal

      
 i com  en els contes.... aquest 1r trimestre !!!..........s'ha acabat. !!!!

PAU I CONVIVÈNCIA: taller de pares i mares

A la vesprada fem el taller de pares i mares per nivells , els nostres pares triaren "UN PUNT DE LLIBRE"


activitat de centre PAU I CONVIVÈNCIA . la marató

El  dimecres 22 de desembre,  ferem l'activitat de centre PAU I CONVIVENCIA. Al mati,vam fer els grups d'instrumets musicals i cadascun es fa ver el seu dorsal amb  l'instrument corresponent, després l'AMPA ens va convidar a l'esmorzar i en acabar tots ...... i totes correguerem la marató i com sempre vam guanyar.

dimecres, 22 de desembre del 2010

ACTIVITAT DE CENTRE : PAU I CONVIVENCIA


Escoltant la cançó "A HUI HE TINGUT UN SOMNI" decidim busca-nos parella i ballar.



dilluns, 20 de desembre del 2010

llibre viatger M'AGRADA


A vui ja ha arribat a la nostra classe per primera vegada el  nostre llibre viatger "M'AGRADA". L'ha  començat el nostre company BIEL, i ens ha contat que li ha ajudat la seua mami,bé!!!!! per ella.Ens ha fet la seua presentació en un  llibret molt xuli, i ens conta dins  d'ell: com es diu, els anys que té, que és de Moró, que té un germanet i com es diu, també ens ha presentat als seus papis.En els  altres tres fulls ens conta  totes les coses que mes li agraden : cuinar amb el seu papi i sobre tot desprès menjar-se'l  i molt important que "es rent molt  bé les dentetes- treballar en el seu hortet que té a casa-llegir contes abans d'anar a dormir-tindre amics i jugar amb ells i elles-escoltar música-viatjar en cotxe a llocs desconeguts i volar  en un platet volador.

diumenge, 19 de desembre del 2010

VISITA SORPRESA DE 4T DE PRIMARIA

EL DIVENDRES VAM TINDRE UNA SORPRESA A LA VESPRADA, ELS COMPANYS I COMPANYES DE 4T DE PRIMARIA VINGUEREN A CANTAR-NOS UNA NADAL EN ANGLÈS.ENS QUEDAREM  TOTS I TOTES BOCABADATS ESCOLTANT-LOS. MOLT BÉ!!!!!!!! COMPANYS DE 4T.

 

ANIVERSARIS DE DESEMBRE

HOLA A TOTS I A TOTES, EL DIVENDRES TORNAREM A ESTAR D'ANIVERSARIS.SAFA I ADRIAN  SON LES ULTIMES TORTUGUES EN FER ELS 4 NYS, ARA SI QUE TOTS I TOTES LES TORTUGUES TENIMA JA  ELS 4 ANYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOLTES FFELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


dimarts, 14 de desembre del 2010

CINEMA: MEGAMIND


 
EL DIVENDRES AMB L'AUTOBUS VIATJAREM FINS A VILA-REAL I JA DINS DEL CINEMA ENS VAN REGALAR UNES ULLERES   PER VISUALITZAR LA PEL·LÍCULA "MEGAMIND" EN 3D. 

ANGLÈS

ELS DIMECRES DE VESPRADA AMB COOKIE APRENEM ANGLÉS.