Benvinguts i benvingudes al nostre blog

dilluns, 31 de gener del 2011

aniversari: MERCÈ

Hui estem  de nou de festa, es el primer aniversari d'enguany el de MERCE i fa 5 anys. Ella s'ha triat la corona de color roig i nosaltres li hem fet entre tots i totes el llibre regal, també li hem cantat la cançó de l'aniversari i ella ha fet el gran salt  als 5 anys,  deprés  amb mossos grants, mitjans i un menut ens mengem  el gran pastis de 5 pisos, estava..aaaaaa.a
 molt bo.      
   Moltes felicitats MERCÉ i enhorabona que  ja tens 5 anys.


llibre viatger: LUNA


Avui el llibre viatger l'ha dut LUNA.En ell, ens parla de les fotos  d'ella de petita on  duia xupló. Ens ha presentat als seus papis. També que li agrada molt el plàtan i la poma, els colors.I  l'ha fet  amb els papis, molt bé per ells.

divendres, 28 de gener del 2011

SORPRESA DE MALABARS

Esta vesprada el mestre de 2n ens ha rebut al gimnàs amb uns zancs molt moltalts i tots i totes i les mestres hem passat per baix de les seues cames.Després ens ha fet una desmostració de malabars amb 3 pilotes,ens ha mostrat el"diábolo"i en acabar alguns hem jugat i pujat a uns zancs de nens.Moltes gràcies Jose Maria per la teua ajuda i exhibició.




El dimarts treballant la fitxa dels malabars, decidirem tots i totes de fer-nos les nostres propies pilotes de malabars. Necessitarem per dur a terme aquesta manualitat: globus i arròs. Ací teniu el resultat.




Regal sorpresa

El nostre comnpany Biel  este matí a primera hora  ens ha dut un regal a totes les tortugues.Com treballem el  CIRC, la sorpresa ha sigut un nas de pallasso i colors per a la cara. Moltes gràcies Biel per el teu regal.
                     I  divendres 4  de vesprada ...............
                  tots amb cara de pallasso!!!




 

dilluns, 24 de gener del 2011

llibre viatger:ANAIS



 Avui el llibre viatger l'ha dut ANAIS,ens conte que li agrada molt la nostra classe, fer eixides amb nosaltres,ens ha presentat als seus papas i al seu germà, i també a la seua iaia ,li agrada viatjar sobre tot a Valladolid.

dilluns, 17 de gener del 2011

JA ESTEM ACI DE NOU

AVUI  10 DE GENER LES TORTUGUES HEM TORNAT AL'ESCOLA. HEM PARLAT DE LES COSES QUE ENS HAN DUT EL PARE NOEL I ELS REIS. I COM TOTS ENS HEM PORTAT MOLT BÉ HEM TINGUT MOLTS... MOLTS REGALS: PATINS-BARBYS-BICICLETES-CONTES

llibre viatger: CARLA

A HUI EL LLIBRE VIATGER HA VINGUT AMB CARLA. EN ELL  S'HA PRESENTAT, ENS HA MOSTRAT I EXPLICAT UNA ECOGRAFIA DE QUAN ELLA ERA MOLT PETITA I ESTAVA DINS DE LA PANXETA DE LA SEUA MAMA,TAMBÉ HEM CONEGUT A LA SEUA FAMILIA,  ENS HA COMENTAT QUE LI AGRADA MOLT LA NATURA, PERTANYER A LA CLASSE DE LES TORRTUGUES, DISFRESSAR-SE  DE ... PRINCESA, MENJAR GELATS, TAMBÉ LI AGRADEN MOLT ELS DIBUIXOS DE BOB ESPONJA , CANTAR I BALLAR I QUE EN  LA SEUA ELABORACIÓ HAN PARTICIPAT ELS SEUS PAPIS, MOLT BÉ PER ELLS.


 

NOU PROJECTE DE TREBALL...

AQUESTA VESPRADA HEM  TRIAM EL NOU PROJECTE DE TREBALL,VOLIEM SABER COSES DE: EL CIRC-LES CASES-METGES- HEM VOTAT I HA GUANYAT ... SIIIIIIII EL CIRC.