Benvinguts i benvingudes al nostre blog

dimarts, 22 de febrer del 2011

llibre viatger : ADRIÁN



Hola a tothom, tornem amb el llibre viatger avui amb l'ADRIÁN.Ens ha presentat als seus papàs,a la seua teta Eva,a Kira la gosseta del seu iaio,l'agraden els macarrons, la paella i la fruita.També ens ha contat que té un garatge amb cotxes de Rallo de diferents colors.molt bé Adrian i per el seus papis.




aniversari: LUNA

Les tortugues avui tornem a estar  de festa  amb l'aniversari  de la  nostra companya LUNA que farà el proper diumenge els 5 anys. I com sempre ella s'ha triat la corona roja i nosaltres mentre l'hem confeccionat el llibre dels regals, li hem cantat la cançò de l'aniversari i després ella ha  fet el gran salt als 5 anys.I  també  el gran pastis nyyyyyyyyyyam -nyyyyyyyyyyyam !!!!

  

aniversari: ANAIS

Avui ens hem menjat el gran pastis de l'Anais que ja té 5 anys.I com sempre la corona se l'ha triat de color blau i li hem fet el llibre dels regals, després ella ha fet el gran salt als 5 anys i hem cantat la cançó de l'aniversari. MOLTES FELICITATS 

  

dimarts, 15 de febrer del 2011

llibre viatger:EVA

Avui  EVA ens duu  el llibre  viatger, en ell ens conte  que  : li agrada veure  els dibuixos de Bob esponja, Hello Ketty,ens presenta al seu ninot preferit que es una rateta de peluix  amb qui dorm , li agrada viatjar amb cotxe, vaixell , avió i  amb tren on viatja a la neu, ,li agrada disfressar-se de princesa, pintar-se la cara,   hem conegut als seus papàs a la seua germana , i  a  GARY    la  tortuga que és la seua mascota i la vol molt,  li agrada  la sopa, el peix, els petits, la xocolata  i...el més important ,  ja no té por als GLOBUS !!!  i  amb el seu acomiadament  les coses que a EVA li agraden  s'han  acabat i esperem que vos haja agradat.




dimarts, 8 de febrer del 2011

llibre viatger:SAFA

Avui el llibre viatger ha vingut amb SAFA, en ell ens conta moltes coses.El seu color és el rosa, li agraden molt  les plantes, també hem conegut a dos de les seues germanes i al seu cosi que viu a Vila-real.El seu nom en àrab. La fruita que més li agrada son les peres,els plàtans i les pomes.Una foto de quan ella tenia 2 mesos,també ens conta que a  la seua mama li agrada molt la cuina .





diumenge, 6 de febrer del 2011

disfressa carnestoltes

Com el tema de l'escola  d'enguany és la música el dijous  tot el cicle d'infantil vam veure "FANTASIA 2000" per triar nostra disfressa de carnestoltes. Després   junt amb els lleons vam votar i va eixir la de
Mickey aprendiz de brujo