Benvinguts i benvingudes al nostre blog

dimarts, 29 de març del 2011

llibre viatger: IVAN



Avui  de nou està el llibre viatger a la classe  amb IVAN. Ens conta que li ha agradat molt fer-lo amb la mama. En ell ens presenta en dibuixos al seu papa Agustín i la seua mama Mònica. També el vegem en la foto dins de la panxeta de la mama, quan va nàixer i estava mamant. Hem conegut a Peta  la seua amiga especial que  es una gosseta. També li agrada jugar amb el seu germà xicotet. Li agrada molt el roig, cuinar amb el papa  i ens diu que  menja de tot, també li agrada la escalada i té una pared a casa que l'han construïda el papa i els seus tios.També sol ajudaR al papa a tallar els troncs,sembrar cebes a l'hort del  iaio,banyar-se a la platja,pescar amb la seua canya. També li agraden les festes i el vegem  amb el traje típic de la Magdalena (molt guapo). Li agraden molt els contes de la caputxeta,spiderman i tarzan.I s'acomiada obrint la closca d'una tortuga i dins té una foto de tots i totes les tortugues del curs anterior.  molt bé per IVAN!
















diumenge, 27 de març del 2011

aniversari: NÚRIA

MOLTES  FELICITATS NÚRIA 
Les tortugues estem de nou d'aniversari , arà  amb NÚRIA que ha fet
 5 anys. Nosaltres com sempre li  regalem el llibre dels regals amb els nosetres dibuixos, ella es tria la corona groga, li  cantem la cançó , ella fa el salt als 5 anys i en acabar ens mengem  tots
 i  totes el gran pastis de 5 pisos amb mossos   grans i petits.


 

dijous, 24 de març del 2011

NOU PROJECTE DE TREBALL

ESTA VESPRADA JA HEM TRIAT EL NOU PROJECTE DE TREBALL,entre les propostes estaven:
FUTBOL-CASES-FLORS-BALONCESTO-DINOSAURES. .... HAN  GUANYAT...?
                     ELS DINOSAURES

Final de projecte de treball

Ja  hem acabat el projecte del "CIRC"  i com colofó fem   el  joc del 
"GRAN CONCURS DEL CIRC".Cada taula es un equip  amb el dibuix d'un  personatge del circ , així tenim:el equip dels  pallassos-mags-trapezistes i dels presentadors. Marga ens  formula una pregunta i diu per a quin 'equip  i quin  xiquet/ta es, si no la  sap, nosaltres com equip se la diem a l' oida per encertar-la i guanyar punts. Tots i totes contestarem molt bé  a les preguntes  i ens vam dur una medalla de record a casa.


  

dilluns, 21 de març del 2011

llibre viatger: BALMA

ací  el papa i la mama i la resta de família 

m'agraden el dibuixos de ...



i els cosins 


ací damunt del cavall
HUI TORNEM DE NOU AMB EL LLIBRE VIATGER I EN EL TORN  ÉS  LA NOSTRA COMPANYA BALMA,I COM SEMPRE PRIMER ENS FA  LA SEUA PRESENTACIÓ, ENS CONTA QUE LI AGRADEN MOLT EL DIBUIXOS DE LES PRINCESES,BOB ESPONJA I PATRICIO. TAMBÉ ENS PRESENTA A SANTIAGO I A TERE ( QUE SON ELS SEUS PAPAS I PART DE LA SEUA FAMILIA , ELS SEUS COSINS...)ENS CONTA QUE LI AGRADEN MOLT ELS ANIMALETS I LA VEGEM DAMUNT D'UN CAVALL.ENS DIU TAMBÉ QUE LI HA AGRADAT MOLT FER EL LLIBRE JA QUE LA FET AMB ELS SEUS PARES.MOLT BÉ PER TOTS ELLS !!!

llibre viatger: BALMA

HUI TORNEM DE NOU AMB EL LLIBRE VIATGER I EN EL TORN  ÉS  LA NOSTRA COMPANYA BALMA,I COM SEMPRE PRIMER LA SEUA PRESENTACIÓ, ENS CONTA QUE LI GRDEN MOLT EL DIBUIXOS DE LES PRINCESES,BOB ESPONJA I PATRICIO. TAMBÉ ENS PRESENTA A SANTIAGO I A TERE ( QUE SON ELS SEUS PAPAS I PART DE LA SEUA FAMILIA , ELS SEUS COSINS...ENS CONTA QUE LI AGRADEN MOLT ELS ANIMALETS I LA VEGEM DAMUNT D'UN CAVALL.

dilluns, 14 de març del 2011

llibre viatger: SAAID

Hui el llibre ha tornat a la nostra classe, l'ha dut SAAID. Ens conta que li h' agradat molt fer el nostre llibre viatger, que  li agraden molt les maduixes, Bob esponja. Tamb'e hem vist la foto de quan ell tenia  uns mesos junt amb un gran os de  peluix . Moltes gràcies SAAID  i a la seua germana Sara.

dilluns, 7 de març del 2011

llibre viatger: MARC

Hui tornem com tots els dilluns amb el llibre viatger, i  és el torn del nostre  company MARC,en ell diu que la millor classe es la  nostra..Li agrada molt Bob esponja.Que va anar al circ i al fira.Que sol viatjar amb una caravana i va entrar en una cova que està molt lluny de Moro.També ens conta que li agraden  molt les galetes de xocolata i la paella que fa la seua iaia. Dona també les gracies a totes les mares que han participat. en la confecció de la disfressa de carnestoltes ja que gràcies a elles han pogut eixir a fer la desfilada  totes les tortugues. MOLT bé per Marc i  el seu record a estes mares, 
de part d'elles un beset molt fort i  moltes gràcies 

aniversari:IVÁN

Hola , hui tornem d' aniversari amb l'IVÁN. El nostre company va fer ahir el 5 anys i avui li fem la festa,amb un gran pastis , corona groga , el llibre dels nostres regals,també li hem cantat la cançó de l'aniversari, i  l'hem animat a fer el gran salt als 5 anys i a canviar la seua foto dels 4 als 5 anys.

moltes felicitats campió

diumenge, 6 de març del 2011

carnestoltes

Hola a tothom, ja ha arribat el carnestoltes a l'escola. Després de moltes dubtes per l'oratge, si plou o no plou, decidirem  fer-ho. Per això volem donar a totes les mares i papis de la nostra classe les gràcies per la seua ajuda en la confecció de la nostra disfressa, és bonica, bonicaaaaaaaa de veritat.Ací   la mostra:



  

dijous, 3 de març del 2011

destarifos: dijous

                                        holaaaaaaaaaaaaaaaa, tornem amb els destarifos  hui de:       RATATOUILLE


i demà...??? si no plou
    carnaval



dimecres, 2 de març del 2011

destarifos del dimecres

Hola a tots,tornem de nou amb els destarifos.
Hui dimecres amb:
 orelles de Mickey i 
samarreta roja.
i demà...???


dimarts, 1 de març del 2011

destarifos: dimarts

 hui  dimarts tornem  a l'escola amb  els destarifos de : orelles de gos, nas negre i samarreta blanca amb taques negres anem de 
          dàlmates

...i demà...????????????????????????

destarifos de carnestoltes


 Hui  comencem  amb els destarifos de carnestoltes, i tots xiquets,xiquetes, i mestres hem aparegut per l'escola amb un LLAÇ  BLAU AL CAP




  



I demà durem ...???? ja ho vereu

llibre viatger:JOAN


Hola a tots, avui tornem amb el llibre viatger amb JOAN, ens conta que li agrada viatjar en tren,també li agrada molt disfressar-se , hem conegut també als gossets que té, a la seua germana i als seus papis.