Benvinguts i benvingudes al nostre blog

dimarts, 31 de maig del 2011

NOVA COMPANYA: PAULA


 Des d' el 13 de maig  hi som  a la classe 19 tortugues.

hola a tots, em dic PAULA

Representacions teatrals

"El dia es arribat i la funció ha començat". Hui és el gran DIA de les tortugues, després de molts assaigs  al fi convidem als papas i les mamas  a les nostres representacions teatrals.

          ELS MUSICS DE BREMEN

                            LES CABRETES

                          BLANCANEUS

dimecres, 11 de maig del 2011

ANIVERSARI:JOAN

 Tornem de les vacances de Pasqua i , de nou de festa hui ,  l'aniversari
moltes felicitats 
 del nostre company JOAN. Aquesta tortuga ja té els 5 anys.  Amb corona,  llibre dels regals ,el gran pastís , el salt  i la cançó hem festejat hui el seu aniversari. 

dilluns, 2 de maig del 2011

llibre viatger: RAFAEL


El llibre ve ara amb el nostre company RAFAEL, en ell ens conta. que li agraden: molt els cotxes, conduir-los,viatjar,passejar per la natura, per la platja,els animals i el vegem damunt d'un enorme cocodril i diu que no li tenia por, però tranquils es un flotador!!!,també juga amb lleons de joguets!!!. També ens diu que li agrada molt la sopa.les creïlles fregides i sobre tot els "los huevos kinder"(per la sorpresa de dins) que li llisquen un conte abans de dormir treballar en el seu jardí i que vol molt a totes les tortugues. moltes gràcies per la teva  explicació.




SANT MIQUEL

La recta final d'aquesta activitat de centre la finalitcem amb la pujada a SANT MIQUEL , arribem en  autobús i la pujada la fem  a peu. A mig camí  hem esmorzat i  amb noves forces arribem al paratge de Sant Miquel.Després juguem una estona i dinem i per la vesprada tornem, ho hem passat molt bé.