Benvinguts i benvingudes al nostre blog

diumenge, 26 de febrer del 2012

FEBRER aniversaris

Aquest mes de febrer hem celebrat els aniversaris de : ALEJANDRO,LUNA i ANIS,aquestes tortugues ja tenen 6 anys i com sempre, les hem dibuixat els nostres reglas, les hem cantat la caçó de l'aniversari, ens hem menjat el gran pastis i ells han fet el gran salt als 6 anys. MOLTES FELICITATS ALS TRES.

llibre viatger SIHAM

Aquesta setmana el llibre ve de casa de SIHAM,ens conta  que la fet amb la mama i  vol ser perruquera per  pentinar i tenyir els cabells i cuinera per fer bons menjars.  MOLT BÉ.

diumenge, 19 de febrer del 2012

llibre viatger ALEJANDRO

Aquesta setmana el llibre el duu Alejandro ens conta que vol ser futbolista,motorista i policia i li ha ajudat el seu papa MOLT BÉ!!!

carnaval 2012

Aquest any hem  fet  el carnaval a nivell de cicle, el primer  dimecres amb el destarifo "JAQUETA AL REVÉS" dijous, després de triar-nos la careta  i pintar-la eixim tots amb ella anavem tots molt guapos, i l'últim dia divendres, ens vam pintar la cara i també vam berenar.

dimarts, 7 de febrer del 2012

IVAN llibre viatger

Aquesta setmana el llibre el duu nostre company IVAN, ens diu que la fet amb l'ajuda de la seua mama, vol ser motorista,com Jorge Lorenzo,també vol ser artista i pintar molts quadres,vol ser pescador  i cuiner li agrada molt fer pollastre al forn. Molt bé,IVAN !!!

NEU

Avui hem tingut una sorpresa, esta vesprada ha començat a nevar a la nostra escola, hem eixit totes les tortugues a vore la neu  i jugar  amb  ella. Sabeu! aquesta  neu era "especial"  només per a nosaltres eren trocets de papers triturats i ací teniu la mostra ens l'hem passat TOTS  molt bé!!!!!!!!!!!!!!!