Benvinguts i benvingudes al nostre blog

dijous, 31 de maig del 2012

SOM CAMPIONS

                                               CAMPIÓ curs 2012-2013
Hui,   hem acabat tots els tallers de cicle. I com recompensa  per ser els millors en  psicomotricitat ens hem dut una medalla de  CAMPIÓ. 

Som els millors !!!

dimecres, 30 de maig del 2012

Clarita la gotita

El dilluns vam  vore un documental de l'aigua, "d'on ve i on va", vam coneixer a Clarita  i després ens van regalar  unes ulleres en 3D, i açi estem nosaltres amb elles... guapos i guapes de veritat!!!!!!!!!!!!!

Eva la manicura

Este matí, Eva s'ha dut de casa uns pintaungles i s'ha convertit en manicura  ha pintat les ungles  a marga i algunes companyes, els xics ningú volia.,tots  dien  això es cosa de xiques  nosaltres no !!!!!!!!!!!

Joan i el seu fòssil

Ahir Joan ens va dur una sorpresa que s'havia va trobat a la platja d'Orpesa era... si!!!!!!!!!!! un fòssil  moltes gàcies per compartir amb nosaltres   la teua troballa.

ANIVERSARIS DE MAIG

Aquestes tortugues han fet al maig 6 anys, i s'han dibuixat el gran pastís de 6 pisos amb els sabors que més les agrada, han  bufat molt fort i han apagat les 6 espelmes i després entre tots i totes ens l'hem menjat.
També s'han triat i decorat la seua corona, han rebut el regal de tots i  les hem cantat la cançó de l'anversari
Moltes felicitts als tres  JOAN-SAAID-EMILY


diumenge, 20 de maig del 2012

Les tortugues són els bombers

divendres passat, van fer un simulacre d'incendi a l'escola, estàvem estudiant   què és "El pla d'evacuació" desprès del simulacre fem la fitxa i  ens disfressem de bombers, anàvem  tots molt guapos i guapes!!!!!!!!!!!!





dissabte, 12 de maig del 2012

Prova del foc

Desprès de la fitxa del tetraedre del foc,  fem un xicotet experiment per comprovar-ho,  amb paper i una espelma  i !!!!!  llevant-li l'oxigen,  la flama s'apaga i , per tant si eliminem qualsevol cara del tetraedre el foc s'apagarà.



en busca DEL 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Com ja pertanyem al IES LES TORTUGUES, tal com va dir Daniel  el dimarts vam fer el nostre 1r examen de geografia. En primer lloc ens va explicar  la diferencia entre mapa físic i  polític, vam buscar i trobar països com: Espanya (Alejandro)-Anglaterra (Emily)-Romania(Rafael)-Marroc(Saaid i Safa) i al final .......l'examen
vam resoldre totes les preguntes  i al final, final de tot  la nota !!!!!!!!!!! tots intrigats  vam sumar els punts que ens va posar Daniel  iiiiiii  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  tots vam traure   10 !!!!!!!!!!!!!!  .  Moltes gràcies Daniel per el teu taller i paciència amb nosaltres  era el nostre primer examen d'institut i estavem molt però que molt alterats.                                

divendres, 11 de maig del 2012

TROFEU DE PADEL

Alejandro ens ha dut el trofeu que ha guanyat el seu papa, és la  copa de campió de Padel, ens ha explicat el joc, i també ens ha dibuixat a la pissarra  la forma que té la paleta de Padel,  enhorabona Quintin per aquest trofeu.